Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Számolatlanul öntik a közpénzt Rogánék a New Land Media nevű fideszes cégbe

Balásy Gyula fideszes vállalkozó cégének forgalma tavaly 70,3 milliárd forintra nőtt, ami 18 milliárddal több mint 2018-ban. A tulajdonos 4 milliárd forintos osztalékot vesz ki a vállalatból.

Ez az a vállalat, amely 2018. óta gyakorlatilag minden kormányzati propagandára vonatkozó tendert megnyert, még fideszes konkurensei sincsenek. A cég 2013-ban még mindössze 800 ezer forint nyereséget termelt, míg a tavalyi évben majdnem 6 milliárdot. Balásy Gyula ezzel már majdnem olyan tehetséges cégvezető, mint Mészáros Lőrinc, akiről nemrég kiderült, hogy megszázszorozta cégének bevételeit.

via

A Balásy-cégbirodalom egyébként már a rendezvények irányába is kacsintgat, nem kizárólag sorosozós plakátokkal foglalkoznak. Nemrég derült ki, hogy a raktárkoncertek (hazai zenészeket megsegítő kormányzati csomag) lebonyolítását és reklámozását is a Balásy Gyula érdekeltségei közé tartozó Lounge Group-ra bízza a Fidesz-kormány.

Balásyról és a megbízásairól már több cikket is írtunk, ezeket ajánljuk:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.25

Brutálisan drágul a kenyér, de Orbánékat nem érdekli

Egyrészt nekik úgyis mindegy, mennyibe kerül, a milliós fizetésükből bármire futja nekik. Másrészt meg úgysem azt a kenyeret eszik, mint mi.

  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?