Tállai csicskája betiltott egy mesekönyvet a kövesdi ovikban

Tállai csicskája betiltott egy mesekönyvet a kövesdi ovikban

Mezőkövesden is sikerült megtalálniuk a legfontosabb problémát a Fidesz-csicskáknak.

Íródott egy mesekönyv, ami elsősorban a toleranciáról szól. A melegekkel, romákkal, fogyatékkal élőkkel és a szegényekkel való elfogadó, békés együttélés a mondanivalója a könyvnek. Ennyi mindössze a bűne. Ezért tiltotta be a Fidesz-csicska csepeli polgármester az óvodákban és bölcsődékben.

Majmolás!

Ezt a döntést majmolja most Fekete Zoltán polgármester Mezőkövesden. Tállai András magyar hangjának valószínűleg fogalma sincs arról, hogy a mesekönyv miről szól. Egyszerűen csak követi a pártutasításokat. Nagyjából ennyire képes. Pedig a csapadékvíz elevezetéstől a munkahelyhiányig sok minden lenne Mezőkövesden, amivel lehetne foglalkozni. Ők mégis központi párt utasításra tiltanak be mesekönyveket. Felháborító!  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.25

A magyarok rossz egészségi állapota miatt veszélyes a járvány berobbanása

A magyarok nagy arányban küzdenek különböző krónikus betegségekkel, amik jelentősen növelik a koronavírus veszélyességét.

  • 2020.10.22

Végre megtudtuk, hogy mennyi ágyat ürített ki Kásler Miklós Borsodban

Mezőkövesd környékén is komoly következményei voltak a kórházi ágy kiürítéseknek.

  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.